Termeni și condiții

Părțile Acordului

PRESTATORUL serviciilor care fac obiectul acestor termeni și condiții, mai exact vânzarea produselor sau serviciilor de educație financiară este S.C Money Invest S.R.L cu sediul în Str. Mihai Bravu nr. 182, bl.220, sc. 1, ap. 23 cu număr de înregistrare la Registrul Comerţului J40/6422/2022 , cod unic de inregistrare 45915720, cont bancar RO84BTRLRONCRT0661552501reprezentată de Bărbătescu Nicoleta în calitate de consultant de investitii certificat de Asociația Brokerilor certificat seria C.I nr.64.

BENEFICIAR este persoana fizică sau juridică care se angajează în urmarea programului susținut de prestator sau în achiziția produselor sau serviciilor oferite de PRESTATOR, în urma achitării contravalorii menționate pe pagina de vânzare sau în secțiunea Prețul și Modalități de Plată.

Având în vedere că :


*PRESTATORUL pune la dispoziţia BENEFICIARULUI un cursuri de educație financiară

*BENEFICIARUL doreşte achiziţionarea cursului,

au convenit să încheie prezentul acord în următoarele condiţii:

Obligațiile PRESTATORULUI

⦁ Să ofere produsele/serviciile solicitate în cele mai bune condiții.

⦁ Să respecte confidențialitatea și termenele de realizare.

⦁ Să verifice prezența la cursurile online.

⦁ Să ofere acces la informații online (eventual înregistrări și după desfășurarea lor).

⦁ Să asigure livrarea produselor comandate prin curier sau altă modalitate, acceptată de beneficiar.

Obligațiile BENEFICIARULUI 

⦁ Să achite prețul convenit pentru produsele/serviciile contractate.

⦁ Să participe la toate orele de curs online susținute de prestator pentru cursurile online vândute.

Prețul și Modalități de Plată

⦁ Prețul contractului este cel prezentat pe pagina de vânzare pentru produsul/serviciul respectiv și se achită integral în momentul plasării comenzii, la cursul valutar din data plății al băncii care a emis cardul bancar. Pentru plata în rate (dacă este cazul), se va achita contravaloarea primei rate în momentul comenzii și celelalte rate, la termenele comunicate de către Prestator.

În cazul plăților recurente pentru produsele tip Abonament, Beneficiarul se obligă să achite în avans, următorul abonament.

Orice modificare adusă abonamentului se va face cu minimum 15 zile înainte de începerea următorului modul de învățare. În caz contrar, Beneficarul va avea obligația de a achita abonamentul la prețul convenit.

Un modul conține 4-7 ședințe, a câte o sesiune pe săptămână, care se calculează începând cu data anunțată de Prestator. În cazul sărbătorilor legale care coincind cu datele de susținere a ședinței live, aceasta se va reprograma și va fi anunțată Beneficiarului de către Prestator la ședința anterioară.

⦁ Pagina de vânzare va fi denumită orice pagină a subdomeniului: www.abculinvestitiilor.ro

⦁ Prețul se poate achita prin oricare dintre următoarele modalități: online, cu cardul, prin sistemul Stripe urmând pașii de plată sau prin transfer bancar.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul alegerii produsului, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a produsului. Este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea produsului în anumite perioade de timp.

Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștiința publicului prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese.

Clientul înțelege și este de acord cu faptul că sumele reprezentând produsul achiziționat pot varia de la o lună la alta în funcție de diverse promoții, reduceri acordate în unele luni sau în funcție de alte modificări a prețului aferent produsului.

Factura fiscală pentru orice comandă va fi trimisă pe e-mailul-ul indicat la achiziție.

⦁ Factura fiscală se va emite la data debitării sumei în contul Prestatorului (conform extrasului de cont).

Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

⦁ Pentru că vrem clienți mulțumiți, acordăm garanții speciale pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa cu o simplă notificare, prin email la adresa contact@abculinvestitiilor.ro

În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați aceste date, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.

Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile de la primirea accesului pentru un produs, sau serviciu, nu sunteți satisfăcut de acesta, vă puteți retrage din contract și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge accesul pentru produsul în cauză.

Acest drept de retragere poate fi folosit o singura data, adica nu poti achizitiona succesiv produse sau servicii cu retrageri si returnarea costului lor pentru acelasi client.

În cazul în care doriți să va retrageti, nu trebuie decât să ne comunicați intenția prin email la contact@abculinvestitiilor.ro. Ne comunicați datele complete, tipul produsului la care doriți să renunțați și prețul, precum si datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.

Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data achiziționării .

Totodată, garanția și implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens.


Prin crearea și utilizarea contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parolă) și pentru gestionarea accesării contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulată prin intermediul contului.

Prin accesarea site-ului, crearea contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor site-ului.

Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea check boxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Încetarea și Rezilierea

Încetarea și rezilierea intervin: 

⦁ În cazurile de forță majoră care constă în orice situații sau evenimente imprevizibile și independente de voința părților contractante, ceea ce face ca îndeplinirea obligațiilor contractuale să se amâne cu durata de persistență a situației sau a evenimentului considerat ca atare, de exemplu accidente soldate cu handicap psiho-motor, deces sau catastrofe naturale.

Dispoziții Finale

⦁ Toate drepturile ce decurg din dreptul de proprietate intelectuală asupra programului, modelelor de curs, precum și a oricărui material folosit în programul de formare, în timpul procesului de formare sunt protejate de legislația în domeniul proprietății intelectuale, iar încălcarea acestora atrage după sine sancțiunile prevăzute de lege.

⦁ Orice alte acorduri ulterioare, indiferent că sunt în formă orală sau scrisă, nu produc nici un fel de efecte juridice între părți.

⦁ Părțile se obligă să nu transmită în nici un fel către terți, drepturile și obligațiile lor rezultate din acești termeni și condiții.

⦁ Eventualele litigii între părți se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul când această alternativă eșuează, ele vor fi soluționate de către instanța competentă.

⦁ Prestatorul nu este responsabil de interpretarea informațiilor oferite în curs de către beneficiar realizate după încheierea perioadei de curs.

Cum să contactați autoritatea corespunzătoare În cazul în care doriți să faceți o reclamație sau dacă considerați că noi nu am adresat îngrijorarea dvs. într-un mod satisfăcător, puteți contacta următoarea organizație:

AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR

Adresa: Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865

Site: https://anpc.ro/ro